{ψωμί} ψωμί {ψωμί} δικηγοροι διαζυγιων Σημαντική διάκριση για την εταιρεία Παπαδοπούλου > 자유게시판

본문 바로가기

자유게시판

{ψωμί} ψωμί {ψωμί} δικηγοροι διαζυγιων Σημαντική διάκριση για την εται…

페이지 정보

profile_image
작성자 Shalanda
댓글 0건 조회 6회 작성일 25-05-16 10:42

본문

δικηγοροι διαζυγιων Διάκριση απέσπασαν τα δύο νέα προϊόντα της εταιρείας Παπαδοπούλου, «Χωριανό» & «Γεύση²», καθώς βραβεύθηκαν......
68577BA3CF018BAC2895038A7A7A8796.jpg
Σημαντική διάκριση για την εταιρεία Παπαδοπούλου δικηγοροι διαζυγιων Τα προϊόντα «Χωριανό» & «Γεύση²» βραβεύτηκαν στο πλαίσιο συνεδρίου




Διάκριση απέσπασαν τα δύο νέα προϊόντα της εταιρείας Παπαδοπούλου, «Χωριανό» & «Γεύση²», καθώς βραβεύθηκαν ως τα καλύτερα λανσαρίσματα στις κατηγορίες τους «Συσκευασμένο ψωμί σε φέτες» και «Ψωμί για τοστ» αντίστοιχα, στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Πωλήσεων που διοργάνωσε το περιοδικό «Sales marketing & Business Review».



«Η βράβευση αυτή έρχεται να δικαιώσει την προσπάθεια που όλοι μας στην εταιρεία Παπαδοπούλου καταβάλαμε την τελευταία χρονιά στο νέο μας εγχείρημα. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα ψωμί εξαιρετικής ποιότητας με μοναδική, πλούσια γεύση και υφή. Τα προϊόντα "Χωριανό" & "Γεύση²", ήρθαν να καλύψουν την ανάγκη των καταναλωτών για κάτι νέο, καινοτόμο και διαφορετικό», δήλωσε η Μαρία Λεβαντή, marketing Manager της εταιρίας Παπαδοπούλου.



«Η διάκριση αυτή σε συνδυασμό με την πορεία του προϊόντος στην αγορά μέχρι στιγμής και τον ενθουσιασμό των καταναλωτών δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Αντλούμε δύναμη από όλα αυτά και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο ώστε να εδραιώσουμε την παρουσία μας στο ράφι και στις καρδιές των καταναλωτών», συμπλήρωσε η ίδια.



Το ψωμί Παπαδοπούλου παρασκευάζεται καθημερινά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Οινόφυτα. Η μοναδική γεύση και υφή του οφείλεται στον καινοτόμο τρόπο παρασκευής και συσκευασίας του ψωμιού, στο φυσικό προζύμι που χρησιμοποιείται καθώς και στα φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση των προϊόντων με τρόπο φυσικό, δικηγοροι διαζυγιων ώστε να παραμένουν νόστιμα, αφράτα και μαλακά μέχρι την τελευταία φέτα και μάλιστα εκτός ψυγείου.



xwriano1.jpg



xwriano2.jpg




δικηγοροι διαζυγιων δικηγοροι διαζυγιων Πολιτικές αντιδράσεις για τη δολοφονία στο Κερατσίνι


Την έντονη αντίδραση των πολιτικών κομμάτων προκάλεσε η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε τη πράξη του και δήλωσε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.



«Όχι άλλη έκρηξη βίας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία «τραγικό συμβάν που πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις».



Μιλώντας στον Ant1, εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα και τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της δολοφονίας. «Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ο πολιτικός κόσμος δεν πρέπει να επιτρέψει να χυθεί άλλο αίμα».



«Ήταν αναμενόμενο. Η ρητορική του μίσους της Χρυσής Αυγής, οι ξυλοδαρμοί και οι τραμπουκισμοί των στελεχών και των μελών της, σύντομα θα οδηγούσαν σε κλίμα πολιτικών δολοφονιών. Το χθεσινό δολοφονικό περιστατικό στην Αμφιάλη επιβεβαιώνει την ανάγκη της «θεσμικής ασφυξίας» της Χρυσής Αυγής, της εξάρθρωσης των φασιστικών παρακρατικών μηχανισμών. Είναι αναγκαίο να γίνουν γνωστές οι συνθήκες δολοφονίας του 34χρονου και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Οι δημοκρατικές δυνάμεις από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και το χθεσινό ρατσιστικό παραλήρημα στη Βουλή καταδεικνύει το μείζον πολιτικό πρόβλημα», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά.



«Δολοφονία» χαρακτήρισε το ΚΚΕ την επίθεση που δέχθηκε ο 34χρονος στο Κερατσίνι από «φασίστες της Χρυσής Αυγής» και καλεί το λαό και τη νεολαία να την καταδικάσουν μαζικά.



«Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα», τονίζει σε ανακοίνωσή του.



«Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει», προσθέ ΤΕΙ.



Την ανάγκη σύστασης «πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου απέναντι στη μαύρη συμμαχία» επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.



«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και «δημοσιογράφων», ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγ κυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο», αναφέρει η ανακοίνωση.



Σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρεται:



«Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και, δικηγοροι διαζυγιων όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγ κυβέρνηση με τη ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία.



Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το π? ΑστυνομίαΑστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.



Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη τη μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.



Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.



Ο φασισμός θα τσακιστεί».



Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) σημειώνει: «Ο Παύλος Φύσσας, δικηγοροι διαζυγιων αντιφασίστας, δικηγοροι διαζυγιων δολοφονήθηκε με μαχαιριές τα ξημερώματα στην Αμφιάλη μετά από οργανωμένη επίθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η ομάδα των σαράντα νεοναζί τής Χρυσής Αυγής έστησε καρτέρι σε πολυμελή παρέα νέων αντιφασιστών που βρίσκονταν χθες βράδυ στη καφετέρια Κοράλλι στην Αμφιάλη.



»Φορούσαν μαύρα ρούχα, είχαν γάντια στα χέρια και σιδηρογροθιές και λειτουργούσαν με εντολές υπεύθυνων ως παραστρατιωτικό σώμα. Τραυματίστηκαν και άλλοι αντιφασίστες. Ο δολοφόνος είχε φτάσει με αυτοκίνητο μπαίνοντας ανάποδα στην οδό Κεφαλληνίας. Δολοφόνησε με μαχαιριές τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα».



Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ. και την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για παροχή κάλυψης στην ΧΑ.


Τα resto-openings της νέας σεζόν


Αφίξεις, μετακινήσεις, εκπλήξεις... Η σεζόν ξεκινάει δυναμικά κι εμείς καταγράφουμε τις θεαματικές κινήσεις καινούργιων και παλιών παικτών στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας.




Ελάχιστοι θα έβαζαν στοίχημα ότι φέτος η εστιατορική σκηνή της Αθήνας θα έδειχνε ζωντάνια και κινητικότητα. Κρίμα, διότι θα το κέρδιζαν. Επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας και διάθεση δημιουργίας, αν κρίνουμε από τα πρώτα openings και τα σχέδια που μπαίνουν μπροστά. Για να σας βάλουμε στο κλίμα, θα πούμε δυο λόγια για χώρους που άνοιξαν πολύ πρόσφατα και δίνουν ένα στίγμα για το πού κινούνται τα πράγματα. 




Ο Ηλίας Σκουλάς επιχειρεί στο «Food Mafia» μια τολμηρή βουτιά στη νοστιμιά, με μια πολυσυλλεκτική κουζίνα που συνδυάζει τα αχνιστά νεμ του Βιετνάμ με εξαιρετικά αμερικάνικα κρέατα, σαρδέλες με μαροκινό πέστο και σιτσιλιάνικη μακαρονάδα. Στο πανέμορφο νεοκλασικό που στεγαζόταν ο Carouzos στην Κηφισιά άνοιξε το «Dalliance House», με κοκτέιλ του Γιάννη Σαμαρά και την Αυγερία Σταπάκη στις γεύσεις (από την ομάδα του Νίκου Καραθάνου στη «Hytra»). Το μεσημέρι το φαγητό είναι comfort (κριθαρότο, pizza, ταλιάτα με πατατοσαλάτα και λαβράκι με μαύρο ταραμά), ενώ το βράδυ που το μπαρ παίρνει τα πάνω του σερβίρονται αποκλειστικά tapas σε στιλ fish ’n’ chips, φουαγκρά σε ξυλάκι παγωτού και τριλογία burger. 




Το μαγαζί ανήκει στη νέα γενιά των all day που θέλουν να βάζουν ποιότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δημιουργούν χαλαρή αύρα στεκιού. Το «F+W», food and wine δηλαδή, είναι ένα μοντέρνο wine restaurant υψηλών προδιαγραφών. Ο σεφ Ολιβιέ Καμπανά και ο σομελιέ Γιάννης Μακρής, που είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο «Mono», έστησαν το νέο τους μαγαζί στην πλατεΐτσα της Ξενο Κράτους στο Κολωνάκι. 




Η σύγχρονη όψη της μεσογειακής –και όχι μόνο– κουζίνας με Γαλλικό ραφινάρισμα θα έχει ως συμπλήρωμα μια πολύ καλή κάβα κλεισμένη σε γυαλί στον ημιώροφο, ενώ από τον Οκτώβριο θα λειτουργεί στο υπόγειο και το chef’s table, όπου παρέες (μέχρι 10 άτομα) θα αφήνονται στα χέρια του σεφ και του σομελιέ, που θα τους σερβίρουν 7 πιάτα με 7 ποτήρια κρασί.




Στο ξενοδοχείο «Fresh» η ανανέωση ξεκίνησε σταδιακά στις αρχές του καλοκαιριού με την πολύ καλή σεφ Νόη Ιωαννίδου (την κουζίνα της χαιρόμασταν στο «ΤΟ»), αλλά τώρα ανεβάζει στροφές στο εστιατόριο της ταράτσας με τη φοβερή θέα, που θα λειτουργήσει και το χειμώνα. Το μενού έχει έξυπνους ελληνικούς τόνους (σπαγκέτι με ντομάτα, μελιτζάνα, κολοκυθάκι, πιπεριές, κρεμμύδι, ελιές και φέτα) αλλά και πιο κλασικές γεύσεις, όπως το αρνάκι που σιγοψήνεται για 12 ώρες με θυμάρι και κρασί συνοδεία πουρέ πατάτας.




Ο Γιάννης Μωράκης, τώρα, ετοιμάζει μεγάλη ανανέωση σε όλους τους γευστικούς χώρους που διευθύνει. Μετά την επιτυχία της φιλοξενίας του «Oozora» στο «Cash» το καλοκαίρι, θα παίζει με συχνές αλλαγές concept και το χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Απόστολο Τραστέλη (ο οποίος με τη σειρά του φαίνεται ότι αναζητεί πολυάστερο σεφ από το εξωτερικό –με κάθε επι φύλαξη, ακούγεται κάτι για όνομα αυστριακής κατ αγωγής–, που εκτός της «Σπονδής» θα επιμελείται όλα τα εστιατορικά του projects). 




Στο «Cash», πάντως, η κουζίνα θα είναι μεσογειακή και η Αφροδίτη Μπονάτσου σχεδιάζει ανακαίνιση, η οποία θα υπογραμμίζει τη λάμψη και την αρχοντιά του κτιρίου. Αυτά θα συμβαίνουν στο εστιατόριο στον όροφο, αλλά και το club θα γίνει πιο glam, ενώ στο μενού θα προστεθούν πια­τάκια σε στιλ tapas. 




Το «Bogart»αλλάζει πόστο και από την Αναγνωστοπούλου μεταφέρεται στη Χάρητος, στο «Cabaret» πάνω από το «Malconi’s». Το στιλ του θα γίνει πιο boho και το ρεστοράν θα κλαμπίζει περισσότερο. Στη θέση του ετοιμάζεται ρεστοράν με sushi και Jap fusion κουζίνα και cocktail bar. ενώ υπάρχει π ΕλλάδαΕλλάδας. 




Ύστερα από απουσία δυόμισι ετών ο Χρύσανθος Καραμολέγκος προετοιμάζει δυνατή επανεμφάνιση στην Αθήνα. Καταρχάς στο«Faro Capo», που παίρνει τη θέση του «Patron», με την αρχιτεκτόνισσα­-interior designer Νάνσυ Παπαζώη­ να διαμορφώνει έναν vintage-chic χώρο με εντυπωσιακή χάλκινη μπάρα. 




Εκεί ο Χρύσανθος θα στήσει την μπαρίστικη κουζίνα του με πολλά δημιουργικά τοστ. Αν τα καταφέρει να πάρει άδεια και για το χώρο που έχει καπαρώσει στην Κηφισιά, θα δούμε μάλλον κι εδώ το νέο concept της «Ντομάτας» που χαρήκαμε φέτος στη Χαλκιδική: όμορφα διαδραστικά τραπέζια με εξαιρετικά παρελκόμενα για να κάνεις σαλάτες και να τσιμπάς ορεκτικά ή ανοιχτές σχάρες όπου μαγειρεύονται τα πάντα, με τις μυρωδιές να σε τρελαίνουν.




Ο Κώστας Τσίγκας επιμελείται το μενού σε ένα νέο εστιατόριο που ανοίγει στο χώρο του «Far East» στη Γλυφάδα. Ονομάζεται «Route Nationale 7», από το δρόμο που συνδέει τη Γαλλία με την Ιταλία. Κεντρική ιδέα είναι να τρως φαγητά που θα μπορούσες να δοκιμάσεις σε εστιατόρια πάνω σε αυτόν το δρόμο. 




Υπάρχουν δε πάνω από 35 κρασιά με το ποτήρι και σε καράφες δύο μεγεθών. Ο Τσίγκας ετοιμάζεται να ανοίξει κι ένα δικό του εστιατόριο σε κεντρική περιοχή της Αθήνας, το «Monsieur Canibal», όπου θα φτιάχνει λουκάνικα και άλλα μπινελίκια συν κάποια μαγειρευτά που αγαπούν πολύ την μπίρα. 




Το «Έργον», δικηγοροι διαζυγιων πάλι, ανοίγει αυτόν το μήνα δύο μαγαζιά σε Αθήνα και Λονδίνο. Το πρώτο θα στεγαστεί σε ένα τριώροφο επιβλητικό κτίριο της Χ. Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία και στην ανοιχτή κουζίνα του ισογείου ο σεφ της εταιρείας Δημήτρης Σκαρμούτσος θα συστήνει τα εμβληματικά πιάτα των γοητευτικών μεζεδο-παντοπωλείων στο αθηναϊκό κοινό. 




Ο Γιώργος και ο Γιάννης Παπακώστας θα ανοίξουν γύρω στις 15/10 ένα καινούργιο «Burger Joint» στην οδό Σολωμού στο Ψυχικό και τα συνεργεία δουλεύουν ήδη δημιουργώντας ένα βιομηχανικό χώρο με τούβλο κι εμφανές μπετόν. Αλλαγές θα συμβούν και στο «Αλάτσι», με τον Περικλή Κοσκινά να διαδέχεται τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και να στηρίζει την κουζίνα του σε εξαιρετικές πρώτες ύλες, ενώ η παλιά δόξα του Πειραιά «Μπελαμής» ξανανοίγει ως «Belle Amie», δικηγοροι διαζυγιων με τον σεφ Χρήστο Τζιέρα στο τιμόνι και με σύνθημα «η ελληνικότητα μαγειρεύει το μέλλον της».




Μία από τις τάσεις που αναπτύσσο­νται με ταχύτητα στην πόλη είναι οι εξελιγμένοι φούρνοι, που εκτός από ψωμί προσφέρουν καφέ, γλυκά και μαγειρευτά. Έχουμε επισκεφθεί ήδη το πολύ όμορφο και μοντέρνο«Ioanna’s» της Ιωάννας Τσολομίτη και μας αρέσει πολύ το «Chryssinas Breads, Desserts and Tasty Flirts» της Ρούλας και του Άκη Χρυσίνα, στην οδό Λεβίδου στην Κηφισιά, όπου οι παραδοσιακές συνταγές συναντούν τα γλυκά του πολύ δημιουργικού patissier Διονύση Αλέρτα. 




Ακριβώς δίπλα τώρα, σε άμεση επαφή μαζί του, ανοίγει το «Serendipity», ένας καλαίσθητος, cosy χώρος για καφέ, ελαφρύ φαγητό και κοκτέιλ­, τις γεύσεις του οποίου (προχωρημένα σάντουιτς, ριζότο και ζυμαρικά σε ελληνο-μεσογειακούς τόνους) επιμελείται ο πολύ ταλαντούχος Γκίκας Ξενάκης. Τέλος, ο Ροβέρτος Μαχαίρας ανακαινίζει τον πάλαι ποτέ στιλάτο ναό της sui generis μόδας, το θρυλικό Mohnblumchen, και στη θέση του θα ανοίξει ένα ψαγμένο pizza bar, και όχι μόνο. 




Φυσικά, οι αλλαγές στο φετινό εστιατορικό τοπίο θα συνεχιστούν και το ρεπορτάζ δεν τελειώνει ποτέ. Το «α» θα σας μεταφέρει κάθε εβδομάδα όλες τις εξελίξεις από μια σεζόν που προμηνύεται συναρπαστική.




Πηγή: www.athinorama.gr

Γιάννης Πλατής (yplatis@nooz.gr)




δικηγοροι διαζυγιων
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/614704/simadiki-diakrisi-gia-tin-etaireia-papadopoulou/

δικηγοροι διαζυγιων…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Copyright © http://seong-ok.kr All rights reserved.