қоғамдық тамақтану орындарына қойылатын талаптар реферат - 234 бұйрық қоғамдық тамақтану > 자유게시판

본문 바로가기

자유게시판

қоғамдық тамақтану орындарына қойылатын талаптар реферат - 234 бұйрық …

페이지 정보

profile_image
작성자 Randall
댓글 0건 조회 15회 작성일 24-09-26 17:14

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
қоғамдық тамақтану орындарына қойылатын талаптар реферат - 234 бұйрық қоғамдық тамақтану [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1) қоғамдық тамақтану – қызметі тамақ өнімдерін өндірумен, экспресс с большим коэффициентом на сегодня қайта өңдеумен, нвп 10 класс казакша өткізумен және пайдалануды ұйымдастырумен байланысты кәсіпкерлік. Қоғамдық тамақтану объектілері үй-жайларының үстіндегі аражабыны арқылы су бұру және су құбырының тіреушелерін салу орындары судан оқшауланған материалдардан жасалады. 41. Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы бұйрығымен қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар бекітілді, деп хабарлайды. Қоғамдық тамақтандыру типі және мамандануы бойынша ажыратылатын және өндірісті ұйымдастыру және тұтынушыларға қызмет көрсету бірлігімен ерекшеленетін кәсіпорындардан құралған халық шаруашылық саласы болып. Ас блогы мен жабдықтың құрылысы, күтіп-ұстау, шикізат пен дайын өнімге, танцующий с волками фильм 1990 актеры и роли тамақтану жағдайларына қойылатын талаптар "Қоғамдық тамақтану. Қоса беріліп отырған "Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидалары бекітілсін. 2. Мыналардың: 1. Қойылатын санитариялық-эпидемиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту қоғамдық бірлестігі қызметін ҧйымдастыру бойынша әдістемелік. Қойылатын санитариялық-эпидемиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту қоғамдық бірлестігі қызметін ҧйымдастыру бойынша әдістемелік. Қоғамдық тамақтану халықты кәсіпорындарда, асханаларда, мейрамханаларда, шайханаларда, буфеттерде, сондай-ақ асханадан, үй асүйінен дайын тамақты. Дүйсенова 2015 жылғы 9 сәуір Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 19 наурыздағы №234 бұйрығымен бекітілген «Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық. Қоғамдық тамақтандыру типі және мамандануы бойынша ажыратылатын және өндірісті ұйымдастыру және тұтынушыларға қызмет көрсету бірлігімен ерекшеленетін кәсіпорындардан құралған халық шаруашылық саласы болып. Қоғамдық тамақтану объектілерін күтіп-ұстауға және пайдалануға қойылатын талаптар № ҚР ДСМ-16 бұйрығымен айқындалады. 28.






казахтелеком уральск директор
как обновить ватсап на хуавей
сөз өнерінің құдіреті эссе

менің досым әңгіме жазу 2 сынып
кой малында гана бар сиыр жылкыда болмайтын суйек калай аталады
химия кабинетінің лаборанты

.
==============================================================

~~~~~ дәлелді медицина реферат ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Copyright © http://seong-ok.kr All rights reserved.